2014. október 5., vasárnap

Liz letesztelve

És megszületett.
Hát, bevallom, alaposan meg kellett rágnom, kérdés, hogy ez Liz hibája, vagy az enyém, lévén életem első karaktertesztjén vagyok túl.
Majd a következőnél meglátjuk :)
Ezt a tesztet Nocytól kaptam, a Kezdő írók kézikönyvéből másolta ki nekem. Nem túl hosszú, nem túl alapos, vagy részletes, mégis megizzadtam ezzel is. Ugyanakkor tanulságos is volt, amikor a zsigerből adott válaszokat alaposabban átgondolva előjöttek a mélyebben rejtező dolgok.
Az biztos, hogy Liz és én most már kicsit jobban ismerjük egymást, és nem tartom kizártnak, hogy idővel a 100kérdésesnek is neki merem majd ugrasztani újra :)

És akkor lássuk a medvét!

2014. október 4., szombat

Mert tesztelni jó!

Úgy döntöttem, hogy míg várok a bétámra és az ihletre, kihasználom az időt, és végre nekiállok azoknak a sokat emlegetett karakterteszteknek.
A 100kérdésesbe rögtön bele is tört a bicskám, mert Liz az istennek nem akarta megválaszolni a kérdések legalább felét. Nem a teszttel van a baj, nyilván. Más szerzőknek bejött, és más szereplőknek is. Shiri már készül rá lelkileg, Darren sosem riad vissza egy interjútól, katonáék állnak elébe a vallatásnak, Spencer meg alig várja, hogy nekiugorjunk, régi beidegződés ha tesztet lát, csak még nem tudja, hogy erre nem kap se pontot, se osztályzatot :)
De Liz, szokásához híven elzárkózott a legtöbb választól, és már kezdtem aggódni, hogy baj van vele. Gyorsan kerestem hát másféle tesztet, és hála Nocynak, meg is találtam a megfelelőt ;)
Szóval, néhány átgondolósabb, kifejtősebb kérdés megválaszolása után hozom az első, és remélhetőleg nem utolsó tesztemet, valamikor a holnapi nap folyamán :)