2014. december 6., szombat

Helyzetjelentés

Az a helyzet, hogy szinte semmi esély nincs a dokumentumaim visszaszerzésére. A vinyónk totálkáros, egy ismerős lassan egy hete ül rajta és próbálja előcsalogatni belőle a dolgokat, de egyelőre semmi.
Mindenesetre én haladok a HÖ-vel, karkaterlapok még picit hiányosak, de cselekményvázlat kész, szóval ha most már nem jön közbe semmi, akkor a karácsonyi szünetben remélhetőleg nekiállhatok a tényleges írásnak.
Kaptunk kölcsön egy laptopot, amin ugyan linux van, és néhány billentyű, mint például a magyarban oly sokszor előforduló "e" betű nem működik rajta, de éljen a ctrl+c és ctrl+v, aminek segítségével azért begépelgettem a már meglévő jegyzeteimet. Aztán közben került billentyűzet is, szóval szabadidőmben igyekszem behozni a lemaradást, kutatok a memóriámban, hogy visszajöjjön minden, bár bevallom, ma reggel, amikor elkészültem a cselekményvázlat új verziójával, kicsit meglepődtem, mennyire kevesen maradtunk a végére :) Eredetileg biztosan nem terveztem ennyi szereplőt hidegre tenni. Persze ez még nem szentírás, de az biztos, hogy az én kezeim közt jóformán senki sincs biztonságban :P
És amit most nagyon megfogadtam, hogy mindig készítek biztonsági másolatot, valahányszor bezárok egy dokumentumot.