2014. július 25., péntek

Kupa újratöltve, avagy hogyan kell hajrázni

Az úgy történt, hogy teljesen lemondtam a Kupáról.
Annyi minden szakadt a nyakamba június végén-július elején, hogy képtelen voltam érdemben haladni vele (az ötnaponta hozzáírt 40-50 szó mindennek nevezhető csak írásnak nem. Haladásnak meg végképp), úgyhogy feladtam. Akármennyire is vágytam egy (több) objektív véleményre, a sztori annyira eltávolodott tőlem, hogy ha épp akadt is volna időm írni kicsikét, kedvem nem volt hozzá (meg iszonyatosan fáradt is voltam, de ez más tészta).
Úgyhogy nyugodt szívvel vállaltam el Zoeynak, hogy bétázom az ő novelláját, mert valamennyire azért mégis csak részt akartam venni benne. Sőt, határidő lejárta előtt két nappal Tira is rám írt, hogy nem olvasnám-e el az ő sztoriját, feltéve, ha kész lesz vele, ugyanis támadt egy ötlete. Péntek délután. De szombaton dolgozik. És vasárnap éjfél a határidő.
Persze, elvállaltam, miért is ne, meg segített ő már nekem nagyon sokat (TAI-omat is véghajrában bétázta), de ugyanakkor nagyon felpiszkált :) Igen, sokkal jobban ír, mint én, de hát akkor is, ha ő képes másfél nap alatt a semmiből megírni egy novellát, akkor én a két oldal jegyzetemmel és kész történetvázlatommal, nehogymá' lemaradjak...
Úgyhogy a hétvégém abból állt, hogy délelőtt gyerekek/házimunka, délután meg írás ezerrel. Sosem írtam még ilyen lóhalálban, még a TAI alatt sem, csúnya dolog, de ott kaptam haladékot, siettem persze, de az kutyafüle volt ehhez a mostani etaphoz. Enni is elfelejtettem, meg mozogni, úgyhogy szombat este korgó gyomorral, fájó háttal és hassal álltam fel a géptől. Vasárnap már okosabb voltam, gyakrabban felálltam, és még ezzel együtt is kész lettem időre! Szökszessz :D
A végeredmény minőségéért nem kezeskedem, hisz összességében pár óra alatt csaptam össze, de úgy gondolom, hogy egyebeken kívül a tipikus hibáimat ebben is elkövettem, szóval biztos hasznos lesz minden vélemény, amit kapok majd.
Tirának meg örök hálám, egyrészt mert éppen rám gondolt, éppen jókor, másrészt meg mert átnézte a novellát beadás előtt. Ez utóbbiért hálás vagyok Zoeynak is, nekik köszönhetem, hogy a legnagyobb bakikat, elírásokat sikerült kigyomlálni elküldés előtt :)
A történeteket elvileg jövő hét elején kezdik el feltölteni az Imagine oldalára.
Úgyhogy most várakozom, és izgulok :)